Temporada 2011-2012

Malgrat la seva curta trajectòria Amazing Gospel ja ha col·laborat en diferents concerts i actes. Us en fem un resum:

  • Poema de Nadal, de Josep Maria de Sagarra

La primera col·laboració d’Amazing Gospel va ser el 25 de desembre de 2011 a l’església de la localitat d’Esparreguera. Aprofitant la representació del Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra per part d’una companyia teatral d’Esparreguera, el cor va col·laborar en l’acte cantant tres cançons del repertori més una cançó tradicional de Nadal “El noi de la mare” arranjada en versió gospel pel director Manel Garcia.

  • Acte del 50è aniversari de l’Escola d’Arquitectura Tècnica de la UPC

Dins dels actes de celebració dels 50 anys de l’Escola d’Arquitectura Tècnica de la Universitat Politècnica de Catalunya, Amazing Gospel va actuar en l'acte d'inauguració, va cantar quatre cançons del repertori i es va actuar davant del rector de la UPC, del degà de l’escola i de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

  • Col·laboració en una missa especial amb el bisbe de Sant Feliu de Llobregat

Amazing Gospel va acompanyar la missa especial que es va celebrar amb la presència del bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés Soriano, finalitzant l’acte amb la coneguda Oh Happy Day.

  • Concert ermita del PuigAplec de Pasqua de l’ermita del Puig d’Esparreguera

Dins l’aplec tradicional a l’ermita del Puig on participaren diferents entitats culturals d'Esparreguera, Amazin Gospel va col·laborar amb una actuació dins l'ermita.

  • Concert de presentació oficial d’Amazing Gospel

El dissabte 2 de junt de 2012, va ser un dia ple de diferents activitat per compartir la nostra presentació oficial amb tota la població d'el Bruc, de Collbató i d'Esparreguera. Entitats i comerciants de les nostres poblacions van col·laborar oferint diferents tallers i activitats que van omplir el mati i que va seguir amb un concert benèfic al Teatre de la Passió d'Esparreguera.

GospelSons, el cor que ens va inspirar, va actuar amb nosaltres en un acte d'apadrinament que va conseguir omplir la Passió amb més de 1.000 espectadors que va vibrar, cantar i ballar amb nosaltres.

Els beneficis del concert es van destinar al programa d'ajudes socials i de banc d'aliments de les poblacions el Bruc, Collbató i Esparreguera.