Breu història

Amazing Gospel és el resultat d’un sentiment, d’una passió que un grup de gospel de Mataró va transmetre a persones de la localitat d’Esparreguera. El que solament era un desig, va esdevenir una realitat. El que era una passió i un impossible, ara és una coral amb més de 90 cantants i una de les entitats amb més ressò del Baix Llobregat.

  • Concert de Gospel SonsConcert Gospel Sons

Tot va començar el dia 29 d’abril de 2011. El grup de gospel de Mataró, GospelSons, va oferir a la localitat d’Esparreguera un concert de música gospel. El públic en va quedar tan content i fascinat que es va extendre el desig de crear un grup de gospel al Baix Llobregat. Un grup de persones van transformar aquesta idea inicial en una realitat.  Després de dies de treball, reunions,  de fer-ne promoció pels diferents mitjans locals i de les localitats veïnes a Esparreguera, el projecte va començar a prendre forma.

  • Reunió de presentació

Uns tres mesos després del concert, a finals de juliol de 2011 es convocava una primera reunió a Can Pasqual per donar el tret de sortida a Amazing Gospel. Se’n presentà la junta tècnica, la direcció i les primeres bases per al funcionament del grup. Es van aprovar els estatuts, es va conèixer el nom del grup oficial i el nom del seu director, i es va entrar a formar part de la Xarxa Gospel de Catalunya.

  •  Concert al Palau de la Música

Dins el festival de música Más y más 2011, Amazing Gospel va ser convidat junt amb els altres cors de la Xarxa Gospel de Catalunya a participar en l'espectacle dels abans fins i tot d’haver començat els assaigs oficials. Aprofitant el concert de London Community Gospel Choir al Palau de la Música, tot cantant l'Speak to me del compositor Kirk Franklin.

  • 1 d’octubre

El dia 1 d’octubre de 2011 va ser el primer assaig oficial del cor: cinc hores de taller amb el director de la Xarxa Gospel de Catalunya, Ramón Escalé. Exercicis de ritme, coregrafies, tècnica vocal; va ser l'entrada del grup a l'experiència gospel.

 

 

Actualitat

A dia d’avui, el grup ja és tota una realitat. Sense haver complert ni un any des del seu naixement, ja ha fet tres col·laboracions en dos actes d’Esparreguera i un a la Universitat Politècnica de Catalunya. Amb les inscripcions tancades, el cor té 95 membres en actiu, sent un dels cors de Gospel més grans que formen la Xarxa.

El dia 2 de juny de 2012 es presentà oficialment Amazing Gospel, en un concert al teatre La Passió d’Esparreguera i que va contar amb la presència de GospelSons de Mataró. El cor de Mataró apadrinaren Amazing Gospel i oficialment, es donà el tret de sortida al cor. 

 

 

Concert 2 de juny