Qui som?

Amazing Gospel és un cor de música gospel de la Xarxa Gospel de Catalunya dirigit pel director Manel Garcia. Amb seu a Esparreguera, té cantaires de diferents poblacions del Baix Llobregat i l' Anoia. Va iniciar la seva activitat l’octubre de 2011 amb uns 50 cantaires i des d’aquell moment el cor no ha parat de créixer, fins arribar als 94 components actuals.

 

Amb una trajectòria molt curta, ha fet ja petites col·laboracions en diferents actes de diferents entitats i aplecs, destacant l’actuació a l’Escola d’Arquitectes Tècnics de la Universitat Politècnica de Catalunya en l’acte del seu 50è aniversari i la col·laboració en el “Poema de Nadal” de Josep Maria de Sagarra a l’església d’Esparreguera.

 

Les ganes, la passió, el sentiment, i sobretot l’amor per la música fa que cada assaig, cada actuació, cada petita col·laboració es transformi en un esdeveniment únic .

 

El dia 2 de juny de 2012 es va presentar oficialment Amazing Gospel en un concert benèfic al Teatre de la Passió d'Esparreguera.